Bitcoin Revolution Falsk Eller Inte

Bitcoin Revolution Falsk Eller Inte – Om du har varit i krypto ens en vecka, har du förmodligen hört talas om Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH), två jättar i det växande kryptovalutaområdet.

Men även om dessa tillgångar uppenbarligen är mycket populära (och värdefulla), är skillnaderna mellan dem och vilken som är bättre kanske inte omedelbart uppenbara för någon som är ny på krypto.

Bitcoin Revolution Falsk Eller Inte

Bitcoin Revolution är ett handelsverktyg som gör det enkelt att handla med Bitcoin och vinna fler affärer än någonsin tidigare. Roboten har potential att göra en daglig vinst på upp till $1 500 250 från en initial investering på så lite som $2020.

Den här jämförelsen mellan Ethereum och Bitcoin beskriver allt du behöver veta om skillnaderna mellan Ethereum och Bitcoin och om Ethereum är bättre än Bitcoin (eller vice versa).

Academic Says Bitcoin Is Worse Than A Ponzi Scheme

Det första att veta om Bitcoin och Ethereum är att de tjänar två olika syften.

Ethereum, å andra sidan, tar saker ett steg längre. Även om Ethereum kan användas för betalningar, tillåter det programmerade transaktioner som kallas smarta kontrakt.

På vanlig engelska är ett smart kontrakt ett självutförande kontrakt skrivet i datorkod. Ett enkelt exempel är bilförsäkring.

Föreställ dig att du är på väg att flyga till en avlägsen destination, men flyget är försenat i timmar, vilket förstör dina resplaner. Istället för att lämna in ett försäkringsanspråk, innehåller en smart flygbolagsförsäkring instruktioner för att automatiskt betala försäkringsbeloppet om ditt flyg är försenat under en viss tidsperiod.

Pdf) Bitcoin Concepts, Threats, And Machine Learning Security Solutions

Detta kommer att spara dig och försäkringsbolaget mycket tid, och du kan njuta av din semester utan att behöva oroa dig för att ringa försäkringsbolaget.

Detta är bara ett exempel, men användningen av denna typ av teknik begränsas bara av fantasin.

Även om ETH har varit en spekulativ idé under en tid, har det på senare år blivit möjligt att decentralisera traditionella finansiella tjänster i användningsfall som ICO (decentraliserad crowdfunding) och DeFi (decentraliserad finansiering) som lån, krediter, kapital, etc. förvaltning.

När vi använder teknik (eller vad som helst) förväntar vi oss att saker ska hända snabbt, till och med omedelbart. Både Ethereum och Bitcoin har historiskt sett varit snabba, men båda har kämpat med skalbarhet, eller förmågan att hantera flera transaktioner samtidigt, eftersom de fortsätter att vinna popularitet.

See also  How To Restore Faded Clothes

Intel Optane H10

Men båda stod inför detta problem. Bitcoin-utvecklare arbetar med lösningar som Lightning Network för att göra transaktioner snabbare och billigare. Samtidigt arbetar Ethereum-utvecklare med förslag som sönderdelning.

Ethereum har dock fortfarande en fördel när det gäller transaktionshastighet, med block (grupper av transaktioner) som verifieras var 10:e minut till 15:e sekund i Bitcoin.

Om Bitcoin och/eller Ethereum ska nå vanlig användning är inte bara transaktionshastigheten utan även transaktionsavgifterna ett problem.

Du vill trots allt inte betala mer i transaktionsavgifter än kostnaden för koppen kaffe för att köpa en kopp kaffe. Du vill inte vara ägare till en smart flygbolagsförsäkring och betala fler transaktionsavgifter än försäkring.

Binance Ceo Changpeng Zhao Says ‘i Just Want To Keep Crypto’

Återigen var transaktionsavgifterna för båda plattformarna låga under de tidiga dagarna när användningen var låg. Men eftersom Bitcoin och Ethereum växte i popularitet, ökade transaktionsavgifterna också.

Med Bitcoin kan transaktionsavgifterna vara mycket höga, så Ethereum överträffar fortfarande Bitcoin.

Observera att under kryptovalutans galna topp 2017 var den genomsnittliga transaktionsavgiften för Bitcoin runt 60 dollar. Källa: BitInfoCharts

En annan viktig jämförelse mellan Ethereum och Bitcoin är deras gruvprocess. Mining är den process genom vilken specifika användare av ett kryptonätverk använder datorhårdvara som processorer, grafikkort och ASIC (specialiserade gruvutrustning) för att validera transaktioner.

Common Bitcoin Scams

För närvarande använder både Ethereum och Bitcoin Proof of Work (PoW) mining för att validera nätverkstransaktioner. Men en av de viktigaste kritikerna mot denna metod är att den kräver mycket energi. Speciellt Bitcoin-brytning förbrukar lika mycket energi som vissa små länder.

På grund av dessa problem planerar Ethereum att gå över till en konsensusmodell (hur nätverket godkänner eller verifierar transaktioner som kallas proof of stake (PoS). Proof of stake är mer energieffektivt än proof of work).

Om Ethereum framgångsrikt övergår till proof-of-stake kommer det att vara en enorm vinst för blockkedjan – åtminstone ur ett energiförbrukningsperspektiv. Ethereum, en av de mest populära tillämpningarna av blockchain-teknik, är ett bra exempel för andra projekt att följa.

Problemet med POS är att det fortfarande är oprövat i stor skala, men Bitcoin-brytning har pågått i över 10 år utan större hicka.

Bitcoin Mining: How Many Coins Can Be Mined In Total And How Does It Impact Pricing?

Övergången till PoS, känd som Ethereum 2.0, var tänkt att ske i januari 2020. Detta datum har dock skjutits upp på obestämd tid, och releasedatumet för Ethereum 2.0 är okänt.

See also  How To Fix A Blown Fuse In Car

Nätverkets hashrate som är associerad med gruvdrift, eller mängden gruvdrift, säkrar nätverket och bearbetar transaktionsbekräftelser.

Om ett nätverk har ett högt hashrate, är 51 % mindre sannolikt att attackeras, och en illvillig aktör eller grupp får 51 % (överväldigande) kontroll över nätverkets hashrate. Detta gör att vissa transaktioner kan stoppas, transaktioner kan återställas och i princip skada nätverket och dess tillförlitlighet för alltid.

Varken Bitcoin eller Ethereum har hittills varit offer för en attack på 51 %, men Bitcoin är den klara vinnaren när det gäller hashrate och anses vara ett av de säkraste kryptonätverken av denna anledning.

The Tim Ferriss Show Transcripts — Balaji Srinivasan On The Future Of Bitcoin And Ethereum, How To Become Noncancelable, The Path To Personal Freedom And Wealth In A New World, The Changing

Bitcoin och Ethereum har väldigt olika hashrater (Exahash för BTC, Terahash för ETH). Som referens, 1 exahash består av 1

Naturligtvis är ingen diskussion om kryptovaluta komplett utan pris. Även om kryptovaluta och blockkedjeteknik som helhet har varit några av de mest fantastiska innovationerna de senaste åren, har de gjort vissa människor väldigt rika.

I synnerhet belönade både Ethereum och Bitcoin tidiga investerare. Till exempel var Bitcoin den bäst presterande investeringen 2010, som nämnts i vår framtida kryptovalutaartikel. Faktum är att det kan vara en av de bästa investeringarna genom tiderna.

Decenniets mest lönsamma investeringar: Bitcoin: +62 500 % Ethereum: +17 900 % Netflix: +4 280 % Domino’s Pizza: +3 000 % Abiomed: +2 000 % Lululemon: +1 300 % Amazon: +1 250 % NVIDIA: +1 MasterCard 1, 100 % Apple: +840 % Visa: +760 % Google: +350 % — Dekryptera (@decryptmedia) 26 december 2019

Pdf) Emergence Of Bitcoin As An Investment Alternative: A Systematic Review And Research Agenda

Som du kan se var Bitcoin och Ethereum investeringarna #1 och #2 på 2010-talet. De har till och med slagit populära teknikjättar som Amazon och Netflix. Dessutom verkar folk äta mycket pizza.

Båda är fantastiska investeringar, men Bitcoin är för närvarande på topp. Dessutom är en annan sak att tänka på att Bitcoin har ett fast utbud, vilket gör det mycket sällsynt som liknar andra sällsynta och värdefulla tillgångar som guld. Ethereum, å andra sidan, har ingen gräns för hur mycket ETH som kan skapas.

See also  How Much Horsepower Does A Civic Have

Efter de grundläggande principerna för ekonomiskt utbud och efterfrågan innebär detta att även om Bitcoin och Ethereum var lika efterfrågade, skulle var och en ha ett lägre ETH-värde på grund av ett högre tillgångar och därför mindre brist.

Det betyder naturligtvis inte att ETH inte kan växa i procent, men Bitcoin har skaffat sig bilden av en sällsynt och värdefull tillgång bland investerare.

Intel To Lead The Ai Revolution Over The Next Decade (nasdaq:intc)

Vi hoppas att den här omfattande Bitcoin vs Ethereum-jämförelsen kan berätta om de viktigaste skillnaderna mellan ETH och BTC.

När det gäller transaktionsavgifter och transaktionsavgifter toppar ETH listan. När det gäller mining (BST mining är mer beprövad än ETH:s kommande ägarbevis – viktigt när människors pengar står på spel) är Bitcoin vinnaren när det gäller hashrate och pris.

Men, som nämnt, tjänar Bitcoin och Ethereum två olika syften, vilket gör direkta jämförelser svåra. En bättre jämförelse är Bitcoin vs. Bitcoin Cash (båda betalningsprotokoll) eller NEO vs. Ethereum (båda smarta kontraktsplattformar).

Istället för att direkt jämföra de två är det värt att komma ihåg att Bitcoin och Ethereum är marknadsledare inom decentraliserade betalningar och decentraliserade applikationer (dapps).

Ross Ulbricht’s 9th Price Analysis Predicts Bitcoin Prices Below $3,000

Till exempel är många inflytelserika investerare och företag villiga att investera i Bitcoin som en stor kryptotillgång och skapa finansiella produkter runt den. Bakkt, en börs-, förvarings- och betalningsplattform, är en produkt från InterContinental Exchange (ICE), som har börser som den berömda New York Stock Exchange.

Ethereum har också ett stort namn förknippat med det. Ethereum Enterprise Alliance är en branschorganisation för Ethereum som samlar företag som Intel, JP Morgan och Microsoft för att skapa Ethereum-teknikstandarder som gör att Ethereum och den decentraliserade webben fungerar bra för företag och marknader runt om i världen.

Enkelt uttryckt är Bitcoin och Ethereum enorma just nu, och trots deras skillnader är de båda hörnstenarna i kryptovalutaindustrin och borde vara kärninvesteringar i någons kryptoportfölj. Se till att du använder en Bitcoin-plånbok och Ethereum-plånbok och inte någon annan som en centraliserad börs och din investering kommer att finnas kvar.

Detta innehåll är endast i informationssyfte och utgör inte investeringsrådgivning. Du

Chainlink Review: Linking The World To Blockchain

Leave a Comment